BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Kawan2.. ;)

Wednesday, June 3, 2009

Ume-Tei =D

Salaam..

Ume-Tei itu apakah? Actly ni nama sebuah restoran Jepun kt Amcorp Mall yg famly kitorg slalu pegi. Ayah yg introduce this restaurant afta his fren bwk beliau pegi situ satu masa dulu. So td we go there again for lunch, this time all of our family members go there. Oh, sgt bahagia akhirnya dpt eat-out rmai2 at last~ Dsbbkn arini ari org bkerja so rmai la manusia n kereta2 mereka d sana. While in d car me n my siblings dh sgt2 boring menunggu ayah mencari parking. Utk mengisi mse lapang itu, hehe, we snap some pics in d car. Satu tindakan yg comel tp agak immature. So what? No need to rush in growing up anyway, at least not for me =P


complete, 4 of us =)

Adwa + Huda (mata bulat tu xcomel oke~)

Ana + Huda

why he kept doing that 'mata bulat' thing?

Ok, we look a bit ridiculous. Smpai kne sound dgn Umi then baru masing2 duduk sopan santun dlm kereta tu xgerak2 dh. Padan muka havoc sgt dlm kereta smpai goyang2 kereta karang tercabut pintu sape nk tanggung? Uish.. Sesampainya d Ume-Tei tgk rmai gila org. Smpai ad 10 org menunggu smbil berdiri sbb xcukup kerusi meja. Wah, hebat jgk penangan kamu ye Ume-Tei. So, we all round2 right round around the building kejap n dtg balik still tgk xde tmpt kosong. Oh ptt la, org2 yg keje kt ctu tgh lunch hour. Kami yg xde keje ni pulak juz nk menyibuk kt ctu je so kami undur dri kejap g solat Zohor. Then g sana balik for the 3rd time. Oyeahh, da kosong dh. Pakcik makcik tu sume dh smbong keje, so dptla kami mkn dgn amannya. Sgt sedap + kawaii. Alhamdulillah..

Then tonite our Bibik n my bro Adwa will go to Terengganu by bus at 11PM. The rest of us will go there too by car tp xtaw lg bila mungkin Jumaat mungkin Sabtu. Asalkan balik sudah, karang xbalik Ganu ad pulak org merajuk sbb dh janji kne balik jumpa dia. Kontroversi neh, xleh ckp sapa. Hahaha. Xdelah, beliau adalah kwn sy yg comel tp sensitif tp baik hati dan selalu jugak sy lupa nk bls msg2 beliau sbb bizilah-sgt-aku kt UTP nun. Well, I guess thats all for now. Actly ad luahan hati sket nk tulis. Dh lama terpikir nk tulis tp xtertulis-tulis sbb ntah knpe belum rezki agknye. Sekali sekala emo ape slhnye, kalo Didi bole emo aten bole jgk. Hehe. Coming soon coming soon. Btw, sy dh ade Twitter. Tau x? Tgk kt sidebar tu ek, kalo rse nk follow boleh3 silakan. Kalo xnk pn xpe, sy bkn la sape2 kn utk anda bzbody nk tau sume yg sy buat. Hihi.. Kalo sy mls update blog sy akan update Twitter secara ringkas n padat so that anda xpelu msg/call sy tanya buat apa ada d mana dgn siapa. Heh, perasan je ad org nk tau sgt psl dia. Ok2, sblm anda menyampah baik sy mtk diri dlu. Huhu.. Salaam ^_^

7 Comments:

ku ingin berjumpamu said...

owh aten! u'rcomin back diz weekend? sigh..im goin to pennang.. (T.T)
bdw i luv japanese food too..
(org dh ckp ni, pe lg, sila2 la blanjer yerp! hhaahah)

ChE AtEn♥♥ said...

aah, sabtu blik ganu..
la.. yeke? duk penang smpi bile ni? nti kalo sempat contact2 me ya~
nk suh blanje bole je, turun kL la babe =P

p/s: ni zati ke sape ni? pening2 ku byk sgt nama2 'unik' bg komen =P

zahin kasturi said...

nape muka2 kamu cam bukan adik berdaik??

betul ke soalan ni...

ChE AtEn♥♥ said...

sbb kami adik beradik la.. bukan adik berdaik.. btw, berdaik tu ape aa? hihi~

ntah la, kami adik beradik dinamik kot,muka lain2 =P xcaye leh check kami nyer surat beranak.. hehe~

irsyad said...

ramainya org ad twitter..
ni rse nk buat gop nih...tp cam mls lop nk update kkg..haha

ChE AtEn♥♥ said...

alahai, update twitter xsmpi seminit kot.. huhu~ jom2 join rmai2 :)

Anonymous said...

bukan hanya terbesar di dunia. tapi juga di claim oleh malaysia sebagai starbuck terbaik yang pernah ada.
starbuck ini juga menyediakan fasility yang sangat mewah. Malaysia boleh!
dan inilah yang akan menjadi contoh pilot project starbuck di seluruh dunia! pics dibawah sebagai bukti!
http://i44.tinypic.com/16c11n7.jpg
http://i40.tinypic.com/2rcpf6r.jpg