BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Kawan2.. ;)

Thursday, June 4, 2009

Tagged by Fateen Noor Amiera =P


1. Anda ada berapa Hp?
Only one, xmo pakai lbeh dr satu sbb xpelu pn. Byk lg gadget len y menarik selaen dr hp =D

2. Jenama Hp anda?
Sony Ericsson W580i, since September 2008..

3. Warna Hp anda?
Putih itu bersih.. [padahal terpakse amek kaler ni sbb xde stok, i want pink!~]

4. Anda menggunakan talian apa?
Celcom Upax 019

5. Apa yang anda dapat dengan menggunakan talian tersebut?
lower call & sms rates, longer active period until 2016 which means xpelu topup selagi kredit xkritikal..mantopp =D

6. Dalam sehari, berapa posen kredit anda habis?
agak2 xsmpi 50sen kot. sms setakat 1sen or 0.5sen [8pax]. call org jarang2 sekali, haha =P

7. Berapa kali anda topup sebulan?
kdg2 x topup langsung dlm sebulan sbb kredit x abes, hahah~

8. Anda lebih suka mesej or call?
kalo penting call la, kalo sje2 nk beramah mesra msg je~

9. Berapa bilangan mesej dalam inbox anda tika ini?
131 items, alamak byknye..sat lg nk delete mne2 yg xpenting huhu~

10. Ketika anda menjawab soalan ini, siapakah penghantar mesej yang paling akhir dalam inbox anda?
seseorang yg tidak diundang.. huh!

11. Ape perasaan anda masa baca msj tu?
m.e.n.y.a.m.p.a.h.. haish, tlg la jgn msg/call sy lg. i'll never answer any of them, xpaham btol la.. sia2 je tuka number dlu~

12. Apa yang anda reply kalau anda dapat mesej dari sumone yang anda tak kenal, and orang tu boleh pula tanya balik siapa anda? (sedangkan anda tak kenal pun siapa dia)
delete je la msg tu, cam sengal je..

13. Apa yang anda buat kalau ada nombor yang tak kenal tapi misscall anda banyak kali?
msg number tu tanye ape bole sy bantu?

14. Apa perasaan anda kalau number anda diberikan kepada orang yang anda admire secara senyap2?
takde perasaan. paling menyampah kalo number dberi scra senyap2 tanpa tujuan xkira la pd sape pon. igt ni public phone ape?

15. Ape yang orang akan cakap kat anda bile anda bace mesej yang lawak?
lawak kn msg tu? apesal xgelak che aten? [actly xphm la soaln ni tye ape, soalan ni yg lawak =P]

16. Anda taip mesej guna jari?
spe xguna jari sila contact sy, sy nk berguru dgn anda.. [soalan ni lg la lawak]

17. Anda ada call or mesej parents anda hari ni?
haha. parents sentiasa dpn mata xkn nk buang tebiat call/msg diorg =D

18. Ape perasaan anda bile jawab soalan2 ni?
sy rs mcm mengarut je soalan2 ni.. tp sy suke jgk haha =P

19. Nyatakan 7 name orang yang anda ingin forwardkan menatang ni dengan sebab..

- Cik Tira [kate nk g cosmo pstu senyap je,huhu]
- Izzati [bru je chat dgn dia..]
- Zahin [sje nk suh blog beliau diupdate =P]
- Esyad [agak2 beliau akan buat x?]
- Arina [1st time tag her]
- Laila Sakinah [tgk twitter dia terupdate je..]
- Kamu! [hehe..]

p/s : esk nk tgk muvie mne satu neh.. sume cam sweet je bak kate zati. hmm hmm~

22 Comments:

iera said...

saya nak ikut jugak! :(

ChE AtEn♥♥ said...

hmm.. i wish u cud come T_T

kerokimi said...

is it orange??
wah..
menarik~

ChE AtEn♥♥ said...

ape yg oren kero?

iera said...

sobsob..
kalu gne kete, msti dang smpai kampus b4 5pm.. [ehem ehem..]
hehe..

ChE AtEn♥♥ said...

dh tu g r sewa kete mane2.. haha..
ad hajat nk suh org jd driver ye ah tu, tu la..suh amek lesen aritu xmboh..

kerokimi said...

ape lg kalu bkn walkman tuh..
ish3

ChE AtEn♥♥ said...

oo.. menarik? huhu. hp tu da buruk dh pon..

kerokimi said...

mnarik la..
sbb warne oren!!!
haha

ChE AtEn♥♥ said...

ooo kero minat oren~
ape la komen sbb oren je, kelakor2.. =D

kerokimi said...

haha..
sbb orange is..
hmm..
cool..

iera said...

haha..
sekali sekale jd driver oram ape slhnye..
hehe..
nti2 la ak amik lesen tu..
bkn ad proton saga/gen2 dh.. =p

Cik TiRa said...

haha...oopppsss..skrg pun x g lagi..sume pun cam senyap jer..kite pun senyap la..hikhik

ChE AtEn♥♥ said...

oo.. dats why la.. hmm, korg ni kn haku humban dlm tasek utp tu karang baru tau. haha. gurau je. xpe la, xde rezki lg kot :)

p/s : to iera bkn gen2 tp persona la sayang oii~

iRa DiDi said...

huahuahua aten sengal! :P

ChE AtEn♥♥ said...

huk aloh..guane gamok didi xde angin xde ribut kte aten sengal.. naseb baek bkn sengau~ =D

irsyad said...

esyad tu saya kah?
kalau lah saya, saya sudah buat..
harap maklum..sekian saya melaporkan

ChE AtEn♥♥ said...

ya lah, kamu lah siapa lg. kwn sy yg bernama esyad hanya ad seorang bah~
oo.. baiklah, laporan diterima~

irsyad said...

haha...
kot slh syok sndiri je..

iera said...

eh silap..
persona da..
hehe..

ChE AtEn♥♥ said...

to esyad : haha, berhati2 sungguh ye ni. kalo syok sdri pn bkn org len tau, aten je tau =P

to iera : nk jd engineer gne gni neh, jenama kete pn leh saloh =P

iera said...

owor..
kete mesia mmg g2..
confusing pipel..
ahaha..
[tetibe jek..]
ak xmo amik auto ah..
nk amik chemi pe aten.. =p