BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Kawan2.. ;)

Saturday, August 15, 2009

Mereka.Ceria.Diriku :)

Salaam..

Tetibe rse nk post sesuatu sbb hati tgh berbunge-bunge cinta eh bukan berbunga-bunga sayang skang neh. Heh, mne bleh maen2 cinta skang neh karang kena marah umor setahun jagung dh pandai nk main cinta, sapa ajar kau neh? Hahaha =P

Btw, back to the topic. Actly td g buka Friendster one of my cousin yg skang neh tgh belajar tahfiz kt Kelantan (bakal pegi belaja kt Makkah dia neh & jd ustaz, bangga seyh sy jd sepupu beliau hehe =D), kt fs dia ad letak gamba sepupu2 kami yg len. Ya Allah tetiba rasa rindu gila kt diorg sume, sume kecik2 lagi area umor dak tadika/sekolah rendah je so dats why la rindu, kalo dh besa panjang lagi panjang dr sy sdri neh takdenye nk rindu hehehe. Pilih kasih btol~ Teringat kt diorg mse time raya lepas2 mesti diorg kumpul ramai2 kt umah arwah Tok. Mcm ceria gila ah hidup masa tu kalo dpt g umah Tok & join dak2 neh suma. Gegak gempita satu umah dgn kerenah & perangai diorg yg mcm2 tu. Sy pulak even dh beso panjang tetap nk menyibok dgn diorg & bukannye nk p dapor tolong golongan mak2 & bibik2 masak tp pegi main2 dgn bdk2 comel tu suma. Eh, tu kira membantu apa kn? Bantu jge anak2 org, hehe =P

Seriusly hidupku ceria seceria cerah mentari di ufuk timur (eh, ayat apa neh?) bila ada mereka d sekeliling. Rinduuuunye~ T__T Tak sabar nk tunggu raya seterusnya, even sedih jgk sbb raya thn ni 1st time raya tanpa arwah Tok. Besar harapanku agar my uncles & aunts akan tetap pulang ke rumah arwah Tok raya ni even Tok dh takde. Bila lg nk gather kn? Weehuu, Che Aten dh berangan nk beraya dh padahal puasa bru nk start minggu dpn. Heh~ Skang ni bkn patut pkir sal assignments yg sumanya due next week ke? Oops~ Pen off. Enjoy these sweet little innocent faces. Brought to you by their very beautiful cousin which is of course the owner of this blog laa.. Ok la ok la, hyperbola je tuh. Sy sedar sy sape, heh~ Selamat Hari Rayaaaaaa~~~ =P


5 org lelaki hot =P

Sorg main game yg len tunggu turn...

Sy suka yg baju oren tu tp xtaw nama dia sapa, malu nk tanya. Kah3 =D

My cousins mmg advance, siap pc flat screen lg tu~

P/s: Td g Convo Fair, xbeli apa pon except 5 pasang kasut Crocs. Hehe.. Tolong beli utk famly d rumah yg sgt suka ksut Crocs. Kt outlet biasa mahal dlm RM100++ tp kt Convo Fair xsampai Rm100 pon. Waw waw~ Total habis RM415. Ganti balik duit along T__T

7 Comments:

zahin kasturi said...

suke ek dia ngan kanak2...
bgs2...

ChE AtEn♥♥ said...

eh suka saaaangat kalo boleh mase raya tanak kwn dgn sepupu2 sebaya tp nk duk ngan budak2 tu je tp tak boleh pulakk =P

Syafiq Azhari said...

selamat hari raya..maaf zahir dan batin..^_^

ChE AtEn♥♥ said...

cup cup, selamat berpuasa dlu la syafiq ooi~ taw la awk tu da x sabo nk beraya d Canada sana.. hehe =D jgn sedih2 kalo pagi raya ad kelas k~

Syafiq Azhari said...

ahhaa..sedih la..org makan lemang..kita gigit pen je kot..org dpt duit raye...kita x dpt pape...cmne x sedih?

ChE AtEn♥♥ said...

meh nk tmbh kesedihan.. org len nyanyi lagu raya dia kena nyanyi lagu negara Canada je la jwbnya.... huwaa, simpati nye~ T_T

Anonymous said...

saya dah lama ikuti blog awak. tapi kenapa gaya penulisan sekarang dah laen yer? saya lebih menggemari gaya dahulu. terima kasih.