BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Kawan2.. ;)

Thursday, February 23, 2012

dua puluh tiga :)


Awan berarak ceria tiada titisan hujan,
Pohon melambai tanda sokongan,
Kususuri perjalanan bertemankan senyuman,
Dihari lahirmu..
Teman Terbaikku :)

Selamat Selamat Selamat..
Ulang Tahun Kelahiran ke-23 ^^


12 Comments:

fishies said...

23 dah... boleh kawen dah ni yayang. :D

ChE AtEn♥♥ said...

Haha.. doakan la mami moga2 ada jodoh cepat2 sikit. hik2 :P

mIsZ dEiyA said...

happy belated besday:)

qieynnabo0 said...

bday ? 23 ? hewhew , hB ! HAHAH :)

Rakan Blog said...

hepi bday....smoga dipermudahkan segalanya........


p/s:

8 SEBAB kenapa kita kena join RakanBlog....
SEBAB KE 4- Rakanblog.com membuatkan para bloggers rileks...tak payah pening2 nak post link kat page-page fb..yg mana admin2nyer strict..itu tak boleh..ini tak boleh....apaa punn tak boleyyy... ..padahal kebarangkalian utk orang klik tu 0.001% je...hehehehehehe...so bloggers boleh fokus utk buat entry yang terbaeekkkk.....bila entry kita terbaeek...readers yang akan pomot utk kita...dan byk Like n share laaa.....
Lagi 7 SEBAB lagi boleh tanya kat uncle google..>>8 sebab kenapa kena join Rakan Blog

Anonymous said...

Trading Forex adalah Bisnis yang dapat memperoleh keuntungan Besar dan juga Resikonya juga Besar.. maka dari itu sebelum Terjun di dalam bisnis Trading Forex Belajar Trading forex sangat di anjurkan bagi Pemula.. untuk Trading Forex bagi pemula tidak di butuhkan dana besar .. karena dengan dana minim $100 saja sudah bisa Trading forex di IB IKOFX di IKOFX, untuk Broker Forex Online banyak bertebaran di luar sana yang kadang memberikan banyak Bonus Forex tapi hati2 dalam memilih broker forex saat ini karena banyak Broker gulung tikar makanya pilihlah Best Broker Forex , untuk pemula belajarlah Trik Forex bisa melalui forum forex atau bisa mengikuti seminar , dalam forex ada banyak strategi trading forex mulai dari Scalping yang istilahnya Forex Scalping , Heging , martil, ada yang menggunakan RoboT Trading atau yang di kenal dengan Robot Forex atau Best Expert Advisor banyak sekali macamnya.. tapi untuk strategi dalam Trading harap disesuaikan dengan Broker Forex nya karena kadang ada broker yg melarang Trik tertentu.. biasanya ada dalam agrement .. untuk macam yang di tradingkan mulai dari mata uang ada juga Trading Gold untuk Spread biasanya bervariasi ada yang fix spread ada ECN tapi untuk Trader pemula pilihlah yang Broker Low Spread dan fix spread

Marhalim said...

23 tahun, dah dewasa..nih...moga tetap jaya

outlook fly said...

office 2007 , office 2007 project , Microsoft office 2007 , office 2007 download , Microsoft outlook 2010 , outlook 2010 , Microsoft outlook 2010 download , outlook 2010 download , Microsoft outlook 2010 , outlook 2010 , download outlook 2010 , Microsoft office standard 2010 , Microsoft outlook 2010 download

pelantunjiwaku said...

pandai bersastera-sastera... walaubagaimanapun hasil karya yang baik juga...

helmi said...

PRODUK PERANGSANG WANITA DEWASA
OBAT TAMBAH GAIRAH
OBAT PERANGSANG CAIR
OBAT GAIRAH WANITA JITU
OBAT PERANGSANG WANITA MANJUR
OBAT PERANGSANG WANITA SERBUK
OBAT LIBIDO WANITA

PEMBESAR ALAT VITAL PRIA
TERAPI PENIS BESAR
OBAT PEMBESAR PENIS VIMAX HERBAL
OBAT PEMBESAR ALAT VITAL

OBAT KUAT PRIA PERKASA
OBAT KUAT SEX
OBAT KUAT OLES
OBAT TAHAN LAMA
OBAT IMPOTENSI
OBAT EJAKULASI DINI
OBAT KUAT EREKSI

helmi said...

ALAT BANTU PASUTRI WANITA DEWASA
PENIS TEKUK MANUAL
PENIS DUA KEPALA
ALAT BANTU SEX VIBRATOR MINI
ALAT BANTU SEX PENIS GETAR GOYANG
ALAT BANTU SEX PENIS MUTIARA
PENIS IKAT PINGGANG SILIKON
PENIS MAJU MUNDUR
PENIS SAKKY GETAR

ALAT BANTU PASUTRI PRIA DEWASA
VAGINA GETAR GOYANG SUARA
VAGINA GETAR GOYANG SILIKON
ALAT BANTU SEX VAGINA TABUNG
ALAT BANTU VAGINA PINGGUL ELEKTRIK
ALAT BANTU VAGINA CENTER PUSSY
ALAT BANTU VAGINA GETAR BULU
VAGINA GETAR GOYANG
ALAT BANTU SEX

ANEKA KONDOM ALAT KONTRASEPSI PASUTRI
ALAT KONTRASEPSI KONDOM SAMBUNG
ALAT KONTRASEPSI KONDOM KRYSTAL
KONDOM COKELAT GETAR BERTELUR
KONDOM GETAR SILIKON
KONDOM MUTIARA
KONDOM SILIKON
ALAT KONTRASEPSI KONDOM LELE
ALAT BANTU SEX KONDOM DURI

hpm.ba said...

Excellent post! I like this...Thanks for sharing!
http://www.hpm.ba/en/bosnia/sarajevo/98_sarajevo_modern_two-room_apartment_center?tid=1