BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Kawan2.. ;)

Wednesday, March 11, 2009

Kisah Top Friend

Salaam..

Tersebutlah kisah anak2 muda yg bersahabat d alam maya. Tercipta suatu fungsi d alam maya yg mbolehkn mereka mempamerkan rakan2 'Top' mereka. Ada yg dilabel sbg Top 8, ada yg dilabel sbg 'Featured Friend. Maka terpampanglah wajah2 sahabat yg d featured d alam maya kepunyaan masing2. Semudah hati manusia berubah, semudah itu juga berubahnya senarai rakan2 featured tersebut. Maka alkisahnya makhluk A, B, C, D, E mempunyai alam maya masing2. A diletakkn d Top Fren B. Sebelumnya, C diletakkan d Top Friend B, tetapi telah diubah kpd A. C mengkhabarkn kpd A ttg hal itu kerana merasakan hal itu agak kelakar. Tetapi mereka sekadar berckp kosong mengenai hal itu, apalah sgt kedudukan tersebut.. Kemudian A melihat alam maya D. A juga pernah berada d Top Friend D namun kini tempat A diambil alih oleh E. A senyum sendirian, terasa kelakar juga. Namun, hal itu tidak diambil berat. Alah, bnde bese kot~ Tiba2 A tersedar ada yg lebih kelakar. Rupa2nya A, C, E tinggal d bwh satu bumbung. Huhu.. Pusing2 tang tu jugak.. A, C dan E tetap baik cm bese walaupun posisi mereka sbg rakan B & D di alam maya berubah~ =D Ape punye story daa.. Alam maya je, bkn alam btol2.. Di alam btol2, sume still on very good terms, xcept for A & D yg sudah renggang. Oops, yg ni complicated sket. Ehee~ End.


C,E dan A.. =)


Oh3, alhamdulillah dia dh smpi kt umah arini. Ayah amik dia tgh hari td. Wee~ Cpt2 la midsem break, nk jumpe n tgk dia! Wondering how dia look, n how nice to hold dia. Excited seyh.. Mekasih ayah! Pesan ayah, "Bwk dia dkt2 dgn umah sudah, jgn g jaoh2 sgt awl2 ni..". Baik ayah! =D

Dia = Satu pemberian = Tidak bernyawa ^^

5 Comments:

kerokimi said...

"Dia = Satu pemberian = Tidak bernyawa"

wohoho..

xdop ke sklan leh dpt hadiah??
nk jwb e..
haha..

-lpas ni leh dh nk pnjm op-

ChE AtEn♥♥ said...

alah, dh taw jwpn dye wknape nk tye lg~

nk pnjm? bayar2~
leh wat bisnes ni =P

kerokimi said...

laa..
tye tuk bg jwpn la~

hoho..
ngan kwn ngira..

nizzi tiada dia said...

hoho..besnyer..nak jugak! warna aper? pink ek?haha

ChE AtEn♥♥ said...

what? pink??
ahaha~
nti org post gmbo dia ek~
^_^